Sponsor av Villmannsliv

Sponsor av Villmannsliv
Sponsor av Villmannsliv

lørdag 22. februar 2014

Øvre Dividal Nasjonalpark:

Øvre Dividal Nasjonalpark:
 
Snart skal godkoppen min få seg en ny innskrift. Nemlig, Øvre Dividal 2014. Alt utstyret er pakket. Det gjenstår bare å plassere det i bilen. I morgen tidlig går startskuddet. Jeg gleder meg som en unge!
 
 
Planen er å starte i nærheten av Frihetsli, for så å gå opp langs Skaktardalen. Vi har som mål å fiske etter røye på isen inne på Ravdojavri. Turplanleggingen etter dette er ikke planlagt i detalj, men vi går sikkert i en halvsirkel, for så å komme oss ned i selve Dividalen igjen.
Vær og vind spiller en viktig rolle på slike turer som dette. Det er ikke sikkert vi kommer oss inn til Ravdojavri i det hele tatt...
 
Hei så lenge!


2 kommentarer:

 1. Hei!
  Planlegger selv tur innover Skaktardalen og mot Ravdojavri, men da sommerstid. Har du tatt turen på sommeren? Hvordan er det å gå innover der? Bruker man lang tid inn og hvordan er det med fiskemuligheter på veien? Har du noen formening om når det ville vært ideelt å gå på sommeren?
  Ellers veldig mye interessant å lese!

  Eirik

  SvarSlett
 2. Hei Erik. Beklager også til deg for sen tilbakemelding. Veldig travelt i det siste...Fint at du syns bloggen er interessant.
  Jeg har ikke vært innover på sommeren enda, men jeg skal! jeg var her derimot i høst før snøen kom. Området er lettgått, men vindutsatt. Å bruke skaktardalen som innfallsport er veldig greit!. Et utrolig lettgått og fint området. Fiskemulighetene er ikke så mange som jeg skulle ønske, men det er fullt mulig med noen kortere av stikkere fra selve dalen. Husker ikke akkurat navnet på noen eksakte vann her i farten. Det skal også være fisk i elva. Små fallen slik jeg har forstått det. Ravdojavri er jo et veldig bra røyevann.
  Med tung sekk vil jeg si ca to dager inn til Ravdojavri. Du klarer det sikkert på en også om du står på...
  Husk god tid, for det er et fantastisk flott område å utforske!
  Kanskje vi møtes i sommer....

  SvarSlett