Sponsor av Villmannsliv

Sponsor av Villmannsliv
Sponsor av Villmannsliv

søndag 17. juni 2012

Midnattsol, blikkstille vann og sjelefred:

Midnattsol, blikkstille vann og sjelefred:




Klokken 21.00 hiver jeg meg i bilen. Turen denne gang går til et vann jeg ikke kjenner til i fra før. Som vanlig er det en viss spenning tilknyttet til denne måten å fiske på. Man vet aldri hva som venter i andre enden av snøret.
 Denne kvelden skulle imidlertid vise seg å være av den spesielle typen. Ikke at fisket var så bra, men været viste seg fra sin aller peneste side. Kombinasjonen  midnattsol, blikkstille vann og flott natur gjorde sitt at jeg nesten ikke klarte å konsentrere meg om fisket...
Det glinset i små ringer reflektert av midnattsolen rundt om i hele vannet. Jeg fisket meg rundt hele vannet i sakte tempo. Store sluker ble brukt i håp om å få storfisk på land, uten resultat. Dette skulle vise seg å være et tusen-brødres vann. ..

 Myggen er åpenbart i anmarsj. Det lover godt for fisket fremover. Dette er sjelefred og tankene flyr tilbake til turen i Femundsmaka for nøyaktig  to år siden. På denne datoen for to år siden, på min 30 års dag, lå vi værfaste i tre dager i Reva vassdraget. I dag, to år etter, er været betraktelig bedre. En god start på mitt 32. år. Det er kontrastene i livet som er livet!!



Klokka er 01.30.....








2 kommentarer:

  1. Helt utroligt fantastisk!!! bare 1 mnd igjen, så skal jeg også nyte lofotnaturen!!!

    Så ut som om den fikk nok mat den edderkoppen iallefall!!

    Ikke så farligt om fisken ikke biter på en kveld som denne!

    SvarSlett
  2. Helt sant! Når en går på tur er det viktig å ikke ha det travelt, å bare nyte naturen.

    SvarSlett