Sponsor av Villmannsliv

Sponsor av Villmannsliv
Sponsor av Villmannsliv

søndag 10. juni 2012

Djupfjordvatn:

Djupfjordvatn:

På lørdag tok jeg meg en liten tur inn i Djupfjorden. Inne i enden av fjorden er det et vann som jeg har vært nysgjerrig på ei stund. Djupfjorden finner du på vei inn til Henningsvær. Dette er en veldig populær plass for fjellklatrere.
Vannet ligger i flotte omgivelser med høye fjell på begge sider. Det er en god sti innover. Plassen bærer preg av at det er mye brukt som rekreasjonsområde. Inne i enden av vannet er det en flott sandstrand med ypperlige teltplasser.Fjellet i bildet var fullt av fjellklatrere....Jeg fisket meg rundt hele vannet uten så mye som et napp..
Jeg så mye yngel i vannet så der er fisk. Det er ennå kaldt i vannet så det kan hende fisken står dypt ennå.?
For kort tid siden skiftet jeg til fireline på 3 stk spoler. Etter dette har jeg hatt store problemer med tvinn ved utkast. Dette har mer eller mindre ødelagt de to siste turene mine. Jeg har hatt tvinn på alle snellene, og to av snellene er påspolt med foskjellige metoder. Dette utarter seg som små floker ved utkast, gang etter gang. Linen er 0,10mm og er ikke påspolt for mye. Noen som har tips på hva dette kan være?  Jeg setter pris på svar...Tror kanskje dette er den minste fisken jeg noen gang har fått ;). Det var mye av denne størrelsen i vannet.

3 kommentarer:

 1. Så ut som et flott vann! Hvilke fiskevann kan du anbefale å ta turen innom i Lofoten, om man feks skal prioritere de 2 beste/fineste?

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er mange gode fiskevann i lofoten. Det er ikke så lurt å røpe de offentligt, men send meg en e-mail så kan jeg i alle fall nevne noen.... ;)

   Slett
 2. Min mail er : mariannelapp@yahoo.no

  SvarSlett