Sponsor av Villmannsliv

Sponsor av Villmannsliv
Sponsor av Villmannsliv

onsdag 15. august 2012

Himmeltind:


Himmeltind:

(nærmere himmelen kommer vel neppe jeg.....)

Mandag ettermiddag var jeg med noen arbeidskolleger til topps på Himmeltind. Turen startet fra Uttakleiv rett etter tunellen. Herfra er det strake veien opp Durnålsdalen til toppen. Dette kan beskrives best som en lang dryg oppoverbakke.... Himmeltinden har en høyde på 964 meter. På den høyste toppen har forsvaret montert en antenne. Pga av strålefare valgte vi å gi oss på den nest høyeste toppen, 934 meter over havet.

Hvilken utsikt det er her oppe. Det lave skydekke fikk meg til å føle at jeg var på verdens tak. En fantastisk utsikt i det som jeg vil kalle for verdens fineste område!!
Kanskje turen går til Helvetestind neste gang.........

Forsvaret sin antenne.Middagstind i midten av bildet.
LeknesSkottind på Ballstad

2 kommentarer:

 1. Ein hydroarbeider20. august 2012 kl. 16:16

  Går ut i frå at det va av hensyn te dei andre du valgte å snu, nåken stråler fra eller til på en tidligere Hydro arbeider, spiller da ingen rolle............

  SvarSlett
  Svar
  1. Så sant, så sant! Dette e jo ein enorm radiosender av en eller annen type. Sikkert veldig farlig siden den er plassert på Himmeltinden....Tross alle strålinge på Hydro så virka eg forbausande bra;).......Verre med dei så blir langtids- eksponert!!....Hmmm.

   Slett