Sponsor av Villmannsliv

Sponsor av Villmannsliv
Sponsor av Villmannsliv

onsdag 3. september 2014

Kanotur til Hamarøy:

Kanotur til Hamarøy:
 
 
Tidligere i sommer hadde vi oss en tur til Hamarøy med kanoene. Turen var ment som en ren avslappingstur med fiskestang og telt. Fra fredag til søndag.
Hovedplanen var egentlig å padle et annet sted, men på grunn av litt ugunstige vindforhold valgte vi heller å gå for plan b. Vi endte opp i Varp vassdraget. Dette er ikke noe stort område, men et veldig fint og idyllisk sted for en liten helgetur som denne.
Med meg på turen var eldste dattera mi og Svein Magne.
 
Det blir alltid rolige turer når jentungen er med. Mye godt å spise, lite gåing og stress. Det er fint med litt kvalitetstid. Det blir for lite tid til slikt i dagens samfunn.
 
Noe fisking ble det også, men ingenting å skrive hjem om.
Det går nok stor fisk i vassdraget, for vi så noen med bra størrelse nederst i elva. (Varpelva)
På høyre side av elva er det et landskaps-verneområde som jeg ikke husker navnet på. Mulig det er Trollpollen landskaps-verneområde...?
 
På denne turen laget vi også steik, stekt i grop. Dette kommer jeg litt nærmere innpå i et annet innlegg. Dette ble nemlig gjort med en liten vri denne gang...
 
Det anbefales en tur i område om du tilfeldigvis skulle være i nærheten ;)
 
 
 


Lovise i leiren. Alltid i godt humør.


Svein Magne som kikker mot leiren sin. Presenningen over leiren sees midt i bildet.

Det obligatoriske bålbildet!

Med dyp konsentrasjon føres kniven bort fra kroppen, og ikke i mot kroppen... Akkurat som pappen har fortalt.Flott natur!

Snipp og Snapp

1 kommentar:

 1. Du har en flott blogg. Med BloggerContest.com er du en kandidat til å vinne med ditt nettsted eller blogg, markedsføre nettsiden din, vinne premier og kampanjer. Med støtte fra våre sponsorer via vi organiserer vår blogkonkurranse for første gang i 2017. Du kan lære mer om deltakelse fra vår nettside. Du kan bli med, programmene pågår.
  Takk for din interesse og støtte!


  Web: http://www.bloggercontest.com
  Mail: contact@bloggercontest.com
  PBX: +390694802050

  SvarSlett