Sponsor av Villmannsliv

Sponsor av Villmannsliv
Sponsor av Villmannsliv

tirsdag 20. august 2013

Sommeren som har vært:

Sommeren er snart over:
 
Nå har sommeren snart gjort sitt her i nord. Det har vært en strålende sommer så langt. Noen regndager har det da vært, men det har vært langt mellom dem. Jeg skulle heller ønske å være på fjelltur eller enn å male huset....:(  Noen fjellturer og fisketurer har det da blitt tid til. Jeg har testet ut noen nye områder med fiskestanga, men stort sett har det blitt resultatløst. Jeg hadde ikke blitt mett av fangsten for å si det sånn...
Jeg jobber for tiden tmed noen bilder og rapporter fra disse områdene, og turene. Disse kommer snart ut på bloggen.
 
Bildene under er fra i sommer, nærmere bestemt Valle på Vestvågøy. Jeg ser jeg har en hel del jobb å gjøre for å sortere alle bildene fra i sommer. Noe fint må det da ha blitt ut av det...
 
Det er på tide å tenke mot høsten og vinteren. Noe jeg faktisk ser fram til. På denne årstida senkes tempoet enten man vil eller ikke. Forhåpentligvis får jeg bedre tid til å planlegge turer. Håper jeg skal få tatt en tur til Dividalen i nærmeste fremtid.
 
 
 


2 kommentarer:

  1. Ser frem til å se bildene dine fra i sommer. At du vurderer en tur til Dividalen høres veldig spennende ut, jeg vurderer selv en tur dit neste sommer. Ser ut som et fantastisk område! Håper du får en fin vinter med mange turer og stor fisk:) ikke glem å del bildene fra de turene også, det vil nok hjelpe meg til å komme gjennom en lang vinter.

    SvarSlett
  2. Hei. Alltid hyggelig med slike kjekke tilbakemeldinger. Spesielt etter lang tids fravær fra bloggen.... Bildene kommer etter hvert. Rart med det men jeg fikk akkurat en halv kilos sjøørret i det meldingen din tikka inn....Skal legge den ut på bloggen om litt :)

    SvarSlett